MODTAG 6,00 CASHCOINS Falck - Sundhedshjælp
Registrer og tjen 50 med det samme
Hjælp

Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse

CashbackDeals.dk (hollandsk handelskammer nr.: 58045317), i det følgende kaldt CashbackDeals, giver dig hermed adgang til www.cashbackdeals.dk og inviterer dig til at anvende de tjenesteydelser, som er tilgængelige på webstedet.

Hermed forbeholder CashbackDeals sig ret til når som helst at ændre indholdet eller fjerne komponenter uden at være forpligtet til at underrette brugerne om det.

Ansvarsbegrænsning

CashbackDeals bestræber sig på så ofte som muligt at opdatere, udvide og/eller ændre indholdet på webstedet www.cashbackdeals.dk. Selvom webstedet er udarbejdet med stor omhu, kan indholdet være ufuldstændigt og/eller forkert.

Al materiale, der tilbydes på www.cashbackdeals.dk, tilbydes uden nogen form for garanti eller påstand om korrekthed. CashbackDeals.dk kan ændre dette materiale når som helst uden forudgående varsel.

Alle cashbacks/transaktioner på www.cashbackdeals.dk er underlagt skrive- og programmeringsfejl. For følgerne af sådanne fejl og/eller udeladelser påtager vi os intet ansvar. Ingen aftaler kan indgås på grundlag af sådanne fejl og/eller udeladelser.

CashbackDeals frasiger sig ethvert ansvar for hyperlinks på www.cashbackdeals.dk til tredjeparts websteder eller tjenesteydelser.

Intellektuel ejendomsret

Alle rettigheder til disse materialer er den intellektuelle ejendom tilhørende CashbackDeals. 

Kopiering, spredning eller enhver anden anvendelse af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra CashbackDeals, bortset fra og kun i det omfang, bestemmelserne i ufravigelig lov (såsom citatret) tillader det, medmindre andet er nævnt i specifikke materialer.

Apple er ikke organisator af de præmiekonkurrencer, som gennemføres på www.cashbackdeals.dk.

Andet

Denne ansvarsskrivelse kan ændres fra tid til anden.

 

Close
Op til 4,00% CashCoins
Lampegiganten: Spar 13 % på udvalgte produkter
Code:FT13
MODTAG OP TIL 5,00% CASHCOINS MyTrendyPhone
visit register click