MODTAG 40,00 CASHCOINS Wolt
Registrer og tjen 50 med det samme
Hjælp

Smart Hjælpe Service

Op til 80% af forespørgsler kan blive løst med det samme ved at besvare spørgsmålene nedenunder. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål kan du kontakte os ved at udfylde guiden.

Er dit spørgsmål ikke på listen? Klik på kategorierne nedenfor for at få et svar på dit spørgsmål.

Top 10 oftest stillede spørgsmål

 • Hvordan kan jeg afmelde nyhedsbreve og e-mails fra CashbackDeals.dk?
  Vi holder vores brugere opdateret omkring nyeste butikker, rabatkoder og kampagner. Alle brugere modtager regelmæssigt vores nyhedsbreve og e-mails. Ønsker du ikke længere at modtage disse opdateringer fra CashbackDeals.dk? Klik her for at afmelde eller log ind på CashbackDeals.dk og gå til din konto. Du kan foretage ændringer på din konto under "Kontooplysninger" og derefter "E-mail Præferencer" og vælge, hvilke nyhedsbreve og e-mails, som du ikke ønsker at modtage fra CashbackDeals.dk.
 • Kan man drage fordel af rabatkoder & kampagner hos CashbackDeals.dk?
  Ja, rabatkoder og kampagner er hos CashbackDeals.dk gratis for alle. Du behøver ikke at tilmelde dig eller logge ind på hjemmesiden for at benytte dig af rabatkoder. Men hvis du har tilmeldt dig og er logget ind kan du drage fordel af ekstra rabat! Hvis du er logget ind får du CashbackDeals.dk's rabat på dine online køb og med rabatkoderne og kampagner får du endda endnu mere rabat!
 • Er der et minimumsudbetalingsbeløb?
  Ja, udbetaling er muligt når din balance hos CashbackDeals er på 200 CashCoins eller mere. I total balancen er det kun køb med statussen godkendt der inkluderes.
 • Hvordan kan jeg tjene mere med CashbackDeals.dk?
  Udover at shoppe med cashback, kan du endda tjene endnu mere hos CashbackDeals.dk! Invitér dine venner til at shoppe via CashbackDeals.dk og vi vil belønne dig! Eller giv din mening ved at udfylde online skemaer. Du kan også deltage i konkurrencer med fantastiske præmier. Fantastiske præmier og belønninger bliver givet for din deltagelse. Notér venligst at du kun vil blive belønnet for at invitere venner, udfylde spørgeskemaer og ved at deltage i konkurrencer hvis du er logget ind på CashbackDeals.dk.
 • Hvordan får jeg min cashback på online køb hos CashbackDeals.dk?
  Besøg www.cashbackdeals.dk før du foretager et køb, log ind og klik på den butik hvor du ønsker at foretage dit køb. Vi registrerer dit køb og tildeler cashback'en til din konto hos CashbackDeals.dk.
 • Jeg kan ikke logge ind. Hvad skal jeg gøre?
  Hvis du logger ind på CashbackDeals.dk, vil du modtage en bekræftelses e-mail på e-mail adressen du har opgivet. Når du klikker på linket i den bekræftelses e-mail for at bekræfte dine detaljer hos CashbackDeals.dk, kan du logge ind på hjemmesiden. Har du allerde været logget ind og du kan stadig ikke logge ind på hjemmesiden? Anmod om et nyt kodeord. Du vil modtage en e-mail med et link på e-mail adressen som er registreret hos CashbackDeals.dk. Klik på dette link og opret et nyt kodeord. Kan du stadig ikke logge inde med det nye kodeord? Venligst kontakt s og vi vil prøve at løse problemet så hurtigt som muligt.
 • Er min CashbackDeals.dk konto og min konto hos butikken forbundet?
  Nej, din konto hos CashbackDeals.dk er helt adskilt fra dine konti hos tilknyttede butikker.
 • Hvordan kan jeg anmode om udbetaling?
  Du kan anmode om udbetaling når den totale balance på din konto er på 200 CashCoins eller mere. I din samlede kredit, er det kun køb med statussen godkendt som tæller. Under "Udbetaling" på din konto, kan du anmode om udbetaling. Du er ikke påkrævet til at udbetale din balance direkte når du har opnået minimumsudbetalingsbeløbet. Du kan lade det være på din konto og få udbetalt et højere beløb. Din balance udløber hvis der ikke har været nogen aktivitet på din konto under en periode på mere end 1 år eller i tilfælde af misbrug.
 • Jeg har glemt mit kodeord. Hvad nu?
  Klik her for at anmode om et nyt kodeord. Indtast din e-mail adresse og du vil modtage en e-mail fra os med et link. Notér: e-mail adressen skal være den samme som e-mail adressen der er registreret på din profil hos CashbackDeals.dk. Klik på dette link og opret et nyt kodeord. Du kan ændre dit kodeord hvornår end du vil under "Min konto".
 • Jeg fandt ikke mit spørgsmål i FAQ. Hvad nu?
  Venligst kontakt os. Vær specifik omkring hvad dit spørgsmål eller problem er og vi vil kontakte dig så snart som overhovedet muligt.

Mit spørgsmål er ikke på listen

Kontakt os

MODTAG 300,00 CASHCOINS Allente
visit register click