inkClub

Om CashbackDeals.dk

Over Cashbackkorting.nl en Orangebuddies

Om CashbackDeals.dk

CashbackDeals.dk er et cashback site som giver dig cashback rabat på dine online køb og lader dig tjene CashCoins på mange forskellige måder. CashbackDeals.dk er en del af online media virksomheden, OrangeBuddies Media.

Hvordan virker CashbackDeals.dk?

Med CashbackDeals.dk får du ekstra rabat når du shopper online. Med mere end 500 affiliate webshops, giver CashbackDeals.dk dig rabat på millioner af produkter, f.eks. tøj, sko, ferier, accessories og elektronik. Der er mange forskellige måder at tjen CashCoins på vores side og CashbackDeals.dk App’en. Du kan bla. Tjene CashCoins ved at læse e-mails, invitere venner, spille spil og dele kampagner. Registrering hos CashbackDeals.dk er helt gratis og kræver ingen fremtidige betalinger eller forpligtelser.

Hos CashbackDeals.dk stræber vi efter at du får de absolut bedste fordele og belønninger når du shopper online. Når du registrerer dig (gratis) på CashbackDeals.dk venneril du kunne udnytte de følgende fordele:

  • Cashback rabat på online køb
  • Ekstra rabat på millioner af produkter med rabatkoder & specielle kampagner
  • TjeneCashCoins der kan udbetales i DKK
  • Inviter venner og modtag en vennebonus

En del af OrangeBuddies Media

CashbackDeals.dk er et cashback website som ejes af OrangeBuddies Media, en online media virksomhed som blev startet i 2009, og er blevet en stor international virksomhed, med kontorer i Holland, Tyskland, Storbritannien og Spanien, med mere end 100 cashback sider i Europa and Australien. OrangeBuddies specialiserer sig i online cashback & loyalitetsprogrammer, som giver en øget værdi for både brugere og partnere.

 

  YouGov
EFI Quattro
visit register click