MODTAG 90,00 CASHCOINS Hej Albert
Registrer og tjen 50 med det samme
Hjælp

Hunkemöller Anmeldelser


På denne side vil du finde shopping information og anmeldelser af Hunkemöller

Få rabat hos Hunkemöller!

Hunkemöller er den største high-street lingerikæde i Benelux landende. Hunkemöller blev grundlagt i Holland og har i dag ca. 3000 ansatte. Der findes mere end 600 Hunkemöller butikker fordelt i 16 lande, og dette tal er hurtigt voksende. På nuværende tidspunkt er Hunkemöller repræsenteret i Danmark, Holland, Belgien, Luxenborg, Frankrig, Tyskland, Sverige, Saudi Arabien, Egypten, Kuwait, Spanien, Aruba, Curacao, Rusland, Israel, England og Østrig.

Hunkemöller Anmeldelser

Hanne Pedersen  | 09/07/19  21:43:04 | Anmeldelse af butik :
Hunkemøller er den bedste feminine butik i landet. I de fysiske butikker er der personale der er flinke, og på nettet er det nemt. Produkterne er for enhver type, og meget flot og fikst til rimelige priser. Handlede selv sidst i Ålborg.
Betina Gottschalck  | 26/01/19  09:23:30 | Anmeldelse af butik :
Er medlem af deres club, og får mails omkring nyheder mm. Og selvom jeg normalt bare kigger dem igennem, faldt jeg faktisk for deres december tilbud. Kan godt anbefale at man kigger ens medlemsmails igennem, for godt tilbud.
Søren Andresen  | 05/12/18  07:25:31 | Anmeldelse af butik :
Varerne er i god kvalitet. Der er ingen fragtomkostninger, hvis varerne sendes til en af deres butikker. Leveringen er hurtig, og årets adventsgaver blev sikret. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at handle der.
 

Skriv en anmeldelse og modtag CashCoins som belønning!

Close
Op til 1,50% CashCoins
The Founded: få 21% rabat på alt
Code:21SUMMERDK
MODTAG 180,00 CASHCOINS Allente
visit register click