MODTAG 7,50% CASHCOINS Rito.dk
Valentinskonkurrence - VIND!
09/02/2017

Der er efterhånden ikke særlig længe til det er Valentinsdag, som enten er en god anledning til at gøre dig selv lidt ekstra lækker for din date eller bare forkæle dig selv lidt ekstra. Vi har i denne anledning stablet en valentinskonkurrence på benene, hvor du, helt gratis, har mulighed for at vinde 5x guld ansigtsmasker fra Alt i Deals!

 


De fleste af os lider i denne kolde vintertid af tør og træt hud, hvilket denne maske kan hjælpe dig af med. Golden Collagen Crystal ansigtsmasken driver nemlig både rynker, glansløs hud og pigmentforandringer på flugt og giver dig en sund, glat hud med en skøn glød. Guld er kendt for sine antioxidanter, forøgelse af mikrocirkulation og kollagenstimulerende egenskaber. Med Golden Collagen Crystal ansigtsmaske får du en guldmaske til hjemmebrug. Lyder dette som noget du og din hud godt kunne bruge? Så deltag i konkurrencen lige HER.

 

Det er helt gratis at deltage i konkurrencen, det eneste du skal gøre, er at besvare et simpelt spørgsmål og klikke på ’Tilmeld’.

 

Du kan også læse mere og produktet på Alt i Deals' hjemmeside ved at klikke HER.

 

Held og lykke!

   
 
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 2,50% CASHCOINS asos
visit register click