MODTAG OP TIL 32,50 CASHCOINS Saxo
Top 10 webshops i 2016
06/01/2017

2016 har været et år med utrolig mange webshoppere og der har været handlet online som aldrig før. Især webshops inden for kategorierne elektronik & gadgets, skønhed & beklædning, samt hotel & rejser har været populære i år. 2016 var året, hvor CashbackDeals.dk endelig blev lanceret og i anledning af det nylige årsskifte får i her et indlæg om de webshops der har været mest populære i år 2016.

 


 

 

1. Coolshop: Coolshop er en yderst populær webshop, da der tilbydes produkter der henvender sig til alle køn og aldre. Coolshop tilbyder produkter indenfor kategorierne Spil og Konsoller, Baby & Legetøj, Skønhed, Bolig & Have, Elektronik, Musikinstrumenter, Sport, Tøj, Film & TV, Vin & Spiritus. Det er hos Coolshop du finder det bedste legetøj til ungerne, det er her du køber de lækreste høretelefoner og de sejeste vinterjakker, det er her du finder den dejligste parfume og det sidste nye inden for interiør og boligindretning. Danskerne elsker Coolshop og det forstår vi godt!

2. Hotels.com: Hotels.com er en førende leverandør af hotelindkvartering verden over, som udbyder bookingtjenester gennem sit eget netværk af lokalt tilpassede hjemmesider. Hjemmesiden er tilgængelig på mere end 35 sprog og tilbyder mere end 365.000 hoteller verden over, med alt fra selvstændige hoteller og store hotelkæder med egne køkkenfaciliteter og Bed & Breakfast. Hotels.com kører desuden ofte super attraktive kampagner, hvor du kan booke hotelværelser i spændende lande til billige priser, hvilket formodentlig er med til at gøre dem så populære som de er!

3. Ali Express: Ali Express er en del af Alibaba group fra Kina og har vokset ekstremt meget de sidste par år, så meget at de faktisk den dag i dag er blevet en af de største E-handelsvirksomheder i verden! Ali Express tilbyder produkter inden for mere end 6000 kategorier, som eksempelvis Tøj & Accessories, Mobiltelefoner, Computere & Kontor, Elektronik, Smykker & Accessories, Hjem & Have, Sko, Mor & Børn, Sport & Underholdning, Sundhed & Skønhed, Biler & Motorcykler, og mange flere. Produkterne hos Ali Express er alle til super billige priser og udvalget er enormt. Så hvis du ikke allerede er en af de mange handlende hos Ali Express bør du helt sikkert tjekke denne webshop ud!

4. Dustinhome: Dustinhome indgår i Dustin koncernen, som omsætter for ca. 4 mia. kroner årligt og har 20 års erfaring i it-branchen. Virksomheden startede i 1984 i en garage i Sverige og er i dag totalleverandør af it-produkter og løsninger med mere end 500 ansatte i Danmark, Sverige og Norge. På siden finder du produkter inden for kategorierne Computer & Tablets, Computertilbehør, Server & Storage, Netværk, Computerkomponenter, Lagring & HDD, Printere & Tilbehør, Telefoner & GPS’er, Lyd & Billede, Kontor og Hjem & Skole, samt Software. Dustinhome kører tit med super gode tilbud på computere og andet elektronik og har et stort udvalg inden for de nævnte kategorier, hvilket gør dem til en super attraktiv webshop.

5. Booking.com: Booking.com blev etableret i 1996 og garanterer de bedste priser på enhver type ejendom, fra et lille familieejet Bed and Breakfast til attraktive lejliger og fem-stjernede luksus suiter. Booking.com findes på mere end 40 sprog og tilbyder 790,085 aktive ejedomme i 221 lande og områder. Desuden tilbyder Booking.com de laveste priser, uanset om du bor i byen, ved kysten eller på landet, så garanterer Booking.com at tilbyde dig de bedste ledige priser. Derudover opkræves der intet reservationsgebyr eller andre former for ekstra administrationsgebyrer, og i mange tilfælde kan værelser annulleres gratis. Så bliver servicen næppe bedre!

6. Hunkemöller: Hunkemöller er en lingerikæde der blev grundlagt i Holland og har i dag mere end 600 butikker fordelt i 16 lande og dette tal er hurtigt voksende. Hunkemöller er den største high-street lingerikæde i Benelux landene og tilbyder mange forskellige typer lingeri samt badetøj, nattøj, sportstøj og strømper. Produkterne hos Hunkemöller er især populære blandt kvinder, da stilen er meget fin og feminin og priserne er yderst rimelige i forhold til andre lingeri-butikker. En meget populær webshop, som helt sikkert ikke bliver mindre populær i årenes løb!

7. Disney Store: Disney Store er Walt Disneys officielle butik for Disney, Pixar, Star Wars og Marvel. I webshoppen finder du alle de kendte yndlingsfigurer i legetøj, udklædning, krammedyr, børnetøj, samleobjekter, babytøj, skoleartikler, spil og kunsthåndværk, film og meget mere. Disney Store har siden 1987 skabt glæde og begejstring hos familier verden over. 9 ud af 10 tilgængelige produkter fås kun i denne butik og de er derfor det førende sted, når de handler om Disneys produkter. Alle de eksklusive produkter hos Disney Store er originale, ægte og autentiske. Hvordan kan man ikke elske Disney Store?

8. STYLEPIT: STYLEPIT er en del af Smartguy Group, som blev grundlagt i år 2000 og er i dag en af Europas største online modebutikker. STYLEPIT er blevet udnævnt til en Gazelle pris af Børsen seks år i træk og har modtaget en række priser, herunder den danske e-handel Award, samt den europæiske e-handel Award. STYLEPIT er repræsenteret i mere end 20 markeder rundt om i Europa og tilbyder den nyeste mode indenfor tøj, sko, sport og tilbehør – alt på ét sted. Velkendte fashion mærker som Tiger of Sweden, Hugo Boss, Polo, Ralph Lauren og Filippa K er kombineret med sport mode fra mærker som Nike, Adidas, Puma, Under Armour, m.fl. Udvalget er moderne og attraktivt og priserne er konkurrencedygtige, what’s not to like?

9. NordicFeel: NordicFeel blev grundlagt i år 2006 har allerede over 450.000 tilfredse kunder i Sverige og har siden etableret sig i Danmark, Norge og Finland. NordicFeel tilbyder et bredt udvalg af spændende produkter indenfor kategorierne Parfume, Kosmetik, samt Hud- og Hårplejeprodukter. NordicFeel blev nomineret til årets E-handlere i 2011, 2012, 2013 og vandt ligeledes Pricerunners pretigefyldte titel Årets E-handlere indenfor kategorien Skønhed og Helse. I sortimentet finder du alle de kendte mærker indenfor de nævnte kategorier og NordicFeel kører ofte kampagner, hvor du kan få produkter til meget tiltalende priser. Lad os bare sige: We get the hype!

10. Timarco: Timarco har et stort sortiment af mærkeundertøj og sportstøj på nettet. Timarco blev grundlagt for 28 år siden som butik og blev sidenhen også netbutik i 1997. I sortimentet indgår et bredt udvalg af undertøj, men også badetøj, sko og sportstøj. I udvalget finder du undertøj fra kendte og attraktive mærker, såsom Calvin Klein, Triumph, Björn Borg, Sloggi, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Spanx, Hanes, Miss Mary of Sweden, og mange flere. Et undertøjsimperium uden lige med alle de kendte mærker repræsenteret i sortimentet gør Timarco til en af de mest populære webshops i 2016!

 


 

Vi håber på mange flere webshoppere i 2017 og håber også, at i måske blev inspireret til at besøge nogle af de listede Top 10 Webshops.

 

Hvilken webshop er din favorit?

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
Timarco 3,50% CashCoins

Timarco

Få rabat hos Timarco! Timarco har et stort sortiment af mærkeundertøj og sportsundertøj på nettet.

Gå til tilbud
Dustinhome 0,75% CashCoins

Dustinhome

Få rabat hos Dustinhome! Dustinhome indgår i Dustin koncernen, som omsætter for ca. 4 mia. kroner årligt og har 20 års erfaring i it-branchen. Virksomheden startede i 1984 i en garage i Sverige. I dag er vi totalleverandør af it-produkter og løsninger med mere end 500 ansatte i Danmark, Sverige og Norge. Vores kunder er virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner.

Gå til tilbud
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 2,50% CASHCOINS asos
visit register click