MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
Opnå dit mål om et sundere liv
20/01/2017

Januar måned er en måned, som er startskuddet på mange menneskers nytårsfortsæt. Om end dit nytårsfortsæt handler om at komme af med en dårlig vane, en egenskab du gerne vil forbedre ved dig selv, eller noget helt tredje, så er det overordnede mål at ændre noget der i sidste ende resulterer i et bedre liv. De fleste menneskers nytårsfortsæt, kan vi vidst ikke komme udenom, handler om enten at tabe nogle kilo eller bare at leve sundere. I dette indlæg vil vi give dig råd til at nå dit mål om et bedre, sundere og muligvis slankere liv, samt anbefale nogle webshops, som kan hjælpe dig med at opnå dette mål.

 


 

Før du begiver dig ud i den helt store slankekur, hvor du kun må leve af broccoli og rosenkål, så er det dog vigtigt, at du finder ud af med dig selv præcis hvad dit mål er. Disse 4 spørgsmål (samt underspørgsmål) kan fungerer som et godt værktøj til at udarbejde dit mål:

 

  • Hvad er mit mål? Hvad vil jeg gerne blive bedre til? Hvilket resultat vil jeg gerne nå? Hvad er deadline? Hvad kan jeg gøre allerede nu? Tror jeg på, at jeg kan nå mit mål?

 

  • Hvor realistisk er mit mål? Hvor langt er jeg i forhold til mit mål? Hvem er jeg afhængig af for at nå mit mål? Hvad har jeg allerede gjort? Hvilke forhindringer er jeg stødt på? Hvilke forhindringer frygter jeg at støde på? Hvad svækker min motivation? Hvad styrker min motivation? Hvem har jeg brug for hjælp fra? Hvorfor er mit mål ikke nået endnu?

 

  • Hvad kan jeg gøre? Hvad kunne jeg ellers gøre? Hvad hvis penge ikke var en forhindring? Hvad hvis tid ikke var en forhindring? Hvad skal der ske når jeg har nået mit mål? Hvad er alternativet for at nå mit mål?

 

  • Hvad vil du gøre? Hvilken vej vælger du? Hvordan når du så dit mål? Hvornår går du i gang? Hvad er dine delmål? Hvad er din største modstand for at nå dine mål? Hvordan vil du arbejde med den modstand? Hvem har du brug for støtte fra? Hvordan får du den støtte?

 

Webshops der kan hjælpe dig med at nå dit mål:

Fitkost: Fitkost laver og leverer sunde færdiglavede 'Fitpakker' 2x ugentlig. Fitkost er din vej til et vægttab og til dig, som ikke har tid eller overskud til at handle ind, samt stå i et køkken og tælle kalorier. En god måde at komme i gang med din nye livsstil på! Desuden får du 100,00 CashCoins ved at handle hos Fitkost. 

Fit-all:Fit-all tilbyder en vifte af sundheds- og slankeprogrammer online gennem et professionelt korps af erfarne coaches. Du bliver rådgivet hver uge og det sikres dermed, at du kommer i mål med dit vægttab. Perfekt til dig der ønsker en seriøs ændring af din livsstil, som virker! Desuden får du 10,00% CashCoins ved at handle hos Fit-all.  

Slankeskolen: Slankeskolen hjælper dig med at opnå din idealvægt, spise dig mæt hver dag og få et bedre liv. Denne kur er slet ingen kur, men en livsstilsændring! Kurset består af 7 videoer og skriftligt materiale og viser dig, hvordan du kan spise dig mæt hver dag og samtidig tabe dig. Nå din idealvægt med hjælp fra Slankeskolen! Desuden får du 10,00% CashCoins ved at handle hos Slankeskolen.

Helsehelse.dk: Helsehelse.dk tilbyder hele 5000 varer inden for helseprodukter. I sortimentet finder du bl.a. kosttilskud, naturlægemidler, vitaminer og mineraler, udrensning og detox, og meget meget mere. Med produkter fra Helsehelse.dk i huset skal du nok opnå dit mål om en sundere livsstil! Desuden får du 5,00% CashCoins ved at handle hos Helsehelse.dk.

 

Held og lykke med at nå dit mål og husk:

” You create the results in life that you believe you deserve” – Dr. Phil.

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
Fit-all 10,00% CashCoins

Fit-all

Få rabat hos Fit-all! Fit-all tilbyder en vifte af sundheds- og slankeprogrammer online.

Gå til tilbud
Slankeskolen 10,00% CashCoins

Slankeskolen

Få rabat hos Slankeskolen! Slankeskolen hjælper dig med at opnå din idealvægt, spise dig mæt hver dag og få et bedre liv.

Gå til tilbud
Helsehelse.dk 5,00% CashCoins

Helsehelse.dk

Få rabat hos Helsehelse.dk! Helsehelse.dk tilbyder hele 5000 varer inden for økologisk mad og drikke, glutenfri produkter, m.m.

Gå til tilbud
Close
2,00% CashCoins
Black Week: Få 30% rabat på alt
Code:BLACKWEEK
MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
visit register click