MODTAG OP TIL 32,50 CASHCOINS Saxo
Kunne du også trænge til noget sol?
17/01/2017

Det forstår vi godt! Vinteren kan for mange af os være en anelse for lang. En rejse ned til sol og varme kan derfor lyde utrolig tiltalende, men ”har jeg nu råd til det?”, tænker du nok. At rejse kan ofte være en dyr affære, men det behøver det faktisk slet ikke at være! Mange selskaber kører lige nu med utrolig gode tilbud på bl.a. flybilletter, hotelophold, m.m. Så hvorfor dog ikke udnytte det? Vi har i dette indlæg samlet 3 webbutikker, som kører med gode rejsetilbud, hvor du kan komme lidt væk fra vinterens mørke og kolde vejr.

 


 

 

  • Tavelbird: Travelbird tilbyder hver eneste dag ekstraordinære gode rejsetilbud med op til 60% rabat. Hvad med en eksotisk strandferie i Senegal med all-inclusive til kun 7.749,-? Eller måske en familieferie på Sydspaniens solkyst til kun 3.349,-? Dette er kun nogle af de tilbud Travelbird kører med fortiden. Og så får du desuden 3,50% CashCoins oveni dit køb.

 

  • Tripmonster: Tripmonster er et online rejsebureau, der tilbyder flybilletter, hoteller og udlejningsbiler over hele verden. Hos Tripmonster kan du selv kombinere din rejse efter eget ønske til både traditionelle rejsemål og destinationer på den anden side af jorden. Så ligemeget om du drømmer om en sviptur til Barcelona eller en længere rejse til Dubai, så har Tripmonster noget for dig! Og så får du op til 5,00% CashCoins oveni.

 

  • Otel.com: Otel.com tilbyder mere end 250.000 hoteller over hele verden, samt de bedste priser på disse! Siden er designet til at være brugervenlig, så du kan booke dit hotel hurtigt og nemt. Hos Otel.com finder du hoteller hos alle destinationer, lige fra Las Vegas, til London, til Barecelona. Og så får du altså også 3,00 % CashCoins oveni dit køb.

 

 

God tilbudsjagt på rejser og husk; Jo mere du køber for, desto mere tjener du!

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
Otel.com 3,00% CashCoins

Otel.com

Få rabat hos otel.com! otel.com tilbyder lave priser på et bredt udvalg af hoteller.

Gå til tilbud
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 3,50 CASHCOINS SF Kids Play
visit register click