MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
Og vinderne er ….
11/01/2018

Og vinderne er ….

Godt Nytår til jer alle! Vi har statet det nye år og dermed afluttet to konkurrencer og er nu i fuld gang med årets første konkurrence!


Først og fremmest vil vi nævne Års konkurrencen som har været i gang siden Januar 2017 og blev afsluttet den 31 December.

Dette gik blot ud på at tilmelde sig og derved være med i lodtrækningen om hele 1500 CashCoins!

Vi har fundet en vinder , og vil gerne sige et stort tillykke til Brian J  som blev den heldige vinder af konkurrencen !

 

 

December kalenderen blev skudt i gang den 1 December og gik ud på at åbne flest mulige låger i kalenderen.
 
 
Bag hver af de 31 låger gemte der sig oven i købet en overraskelse i form af højere cashback, tilbud, rabatkoder og lignende. Den der åbnede flest låger var Bjarne Ivan J som vandt Super præmien der dette år bestod  af 350 CashCoins! Et stort tillykke til Bjarne!
 
 
 

Vi vil fortsætte traditionen med Års konkurrencen som allerede er blevet sat i gang ! Det koster 3,00 CashCoins at deltage , som automatisk vil blive trukket fra din opsparede saldo når du trykker på knappen “deltag”, du er derved med i lodtrækningen om 1500 CashCoins. Vinderen offentliggøres den første uge af 2019. Du kan også glæde dig til en spændende december måned i år da vi håber at gentage successen med December kalenderen fra 2017.

 

 

Derudover har vi lige nu vores Nytårs Lotteri kørende indtil den 16/01/18

 

Her kan du Vinde :


Præmie 1: 300 CashCoins

Præmie 2: 200 CashCoins

Præmie 3: Zalando-kode på 175 kr.


Du deltager ved at købe lodder. Hvert medlem kan købe op til 6 lodder der koster 8 CashCoins stykket. Jo flere lodder du har, jo større chance har du for at vinde en af de tre præmier!

Skynd dig du kan stadige lige nå at deltage!

 

Held og lykke til jer alle!

 
 

 

 
   
Close
2,50% CashCoins
Få 15% rabat på de første ordre
Code:ASOSNEWBIE
MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
visit register click