MODTAG 7,50% CASHCOINS Rito.dk
Kom i gang med årets julebag
06/12/2016

Julen er en tid de fleste af os forbinder med samvær med vores familier, gaver, samt lækker mad og søde sager. Julekagerne kan du selvfølgelig hurtigt købe i det nærmeste supermarked, men smager det ikke lidt bedre, når julebagværket er hjemmebagt og ikke hjemmebragt? Vi giver dig i dette indlæg 5 webbutikker, hvor du kan købe udstyr, ingredienser og tilbehør til at bage de lækreste julekager. Du får selvfølgelig cashback oveni dit køb hos alle butikkerne. Vi vil desuden slutte af med en (allerede testet) opskrift på super gode og sprøde vaniljekranse, som vi varmt kan anbefale dig at lave derhjemme.

 

 


 

BageBixen: BageBixen tilbyder alt det dig der elsker at bage har brug for. I sortimentet finder du alt lige fra bageforme til dekoration til stativer og opsatser. Besøg BageBixen i dag, der er helt sikkert noget for dig! Du får 4,00% CashCoins oveni dit køb.

 

Kforkage.dk: Kforkage.dk tilbyder kageudstyr af høj kvalitet online. Sortimentet er rigtig bredt og består bl.a. af bageforme, chokoladeudstyr, fondant værktøj, kageruller og meget mere! Leder du efter en side med bredt udvalg inden for bageudstyr, så er Kforkage.dk det rette sted for dig! Du får 5,00% CashCoins oveni dit køb.

 

KitchenTime: KitchenTime er et af Skandinaviens ledende e-handelsselskaber inden for køkkenprodukter. Der er masser af produkter at vælge imellem, da sortimentet indeholder over 30.000 produkter. Få opdateret dit bageudstyr hos KitchenTime! Du får 3,50% CashCoins oveni dit køb.

 

Manillo.dk: Manillo.dk er stedet, hvor du sparer mange penge på alle slags hverdagsprodukter. Du finder Manillo.dk’s bageartikler i kategorien ’BOLIG & HAVE’. Udvalgert er bredt og priserne er yderst rimelige. Find dit bageudstyr hos Manillo.dk! Du får 5,00% CashCoins oveni dit køb.

 

Dekorationsshoppen: Hos Dekorationsshoppen finder du Danmarks største udvalg i festartikler og pynt. På siden finder du dog også en hel del spændende bageartikler, som du ikke finder andre steder. Find dit bageudstyr hos Dekorationsshoppen nu! Du får 4,00% CashCoins oveni dit køb.

 

 

 

Opskrift på super gode og sprøde vaniljekranse (ca. 30 stk.):

 

Ingredienser:

- 180 gram sukker

- 1 æg

- 200 gram saltet smør

- 1 hel vaniljestang

- 1 tsk. vaniljesukker

- 250 gram hvedemel

- 75 gram mandler

 

Fremgangsmåde:

1) Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas vaniljekornene og lidt af sukkeret sammen med en paletkniv, så vaniljekornene bliver skilt ad. Læg mandlerne i kogende vand, smut dem og blend dem i blenderen til ”mel”.

2) Vaniljesukker, sukker og det stuetempererede smør røres sammen. Rør ægget med i blandingen og tilsæt slutteligt mandelmelet og hvedemel.

3) Dejen kommes i en stofsprøjepose med en stjerne tyl og sprøjes straks ud i ”kranse” på bagepapir (diameter på ca. 5 cm.)

4) Bag vaniljekransene på 200 grader i ca. 10-14 min. indtil de er let gyldne. Hold ofte øje med dem, da de smager bedst og er sprødest, når de har fået en lille smule farve. Vaniljekransene afkøles på en bagerist og opbevares i en tætsluttet dåse. Husk først at komme dem i dåsen, når de er helt kolde, da de ellers vil blive bløde.

 

 

Held og lykke med julebagningen, kære shoppere!

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
KitchenTime 3,50% CashCoins

KitchenTime

Få rabat hos KitchenTime! KitchenTime er et af Skandinaviens ledende e-handelsselskaber i køkkenprodukter.

Gå til tilbud
Kforkage.dk 5,00% CashCoins

Kforkage.dk

Få rabat hos Kforkage.dk! Kforkage.dk tilbyder kageudstyr af høj kvalitet online.

Gå til tilbud
Dekorationsshoppen 4,00% CashCoins

Dekorationsshoppen

Få rabat hos Dekorationsshoppen! Dekorationsshoppen har Danmarks største udvalg i festartikler og pynt til din fest.

Gå til tilbud
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 2,00% CASHCOINS NA-KD
visit register click