inkClub
Lav sommerens bedste kartoffelsalat!
08/07/2017

Her finder du en fantastisk opskrift på en kartoffelsalat som fungerer perfekt til fisk, kød, eller som et helt måltid i sig selv! Den er super nem at lave og bliver allerbedst hvis den sættes på køl nogle timer inden servering.

 

 

Til salaten skal du bruge:

 

⦁ 6 store kartofler

⦁ olivenolie

⦁ 1/2 citron

⦁ 2 spiseskefulde kapers

⦁ 2,5 dl Crème fraiche

⦁ cherry tomater

⦁ grøn asparges

⦁ 1 rødløg

 

Sådan gør du: Start med at vaske kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Læg kartoffelstykkerne i olien og krydr med salt og peber. Læg kartoflerne i et ildfast fad og sæt dem i ovnen ved 200 grader indtil de bliver sprøde og tager farve. Er du på udkig efter nye køkkenredskaber ? Tjek hw -homeware med 2,50% CashCoins.

 

Når kartoflerne er klar lader du dem stå til de er kølet af. I mellemtiden kan du forberede de andre ingredienser til salaten. Kog aspargesen i letsaltet vand i 10-15 minutter indtil de er bløde. Hak tomater og rødløg i små stykker og bland sammen med kapers, skallen fra en halv citron salt og peber. Når kartoflerne og aspargesene er kølet af blander du det med resten af salaten.

 

Afslut med at vende  crème fraiche i. Rør godt men forsigtigt så kartoflerne ikke går i stykker. Brug salt og peber efter smag.

Du ved vel at præsentationen af maden er det halve af oplevelsen ved at spise? Maden smager næsten bedre hvis man sætter det på et flot fad før servering. Du kan finde flot service hos Kitchen Time med 3,50% CashCoins.

 

Velbekomme og god shopping!

 

 

 

    Share on Google+
  Gyldendals Bogklub - Krimi & Spænding
EFI Quattro
visit register click