Net1
Hyg indenfor med film eller spil
04/11/2016

Findes der noget bedre end at tilbringe dagen med at hygge indenfor med en film eller et spil, når vejret udenfor ikke er så indbydende? Træk i det behagelige tøj, find dynen frem og slap af med en spændende film eller et sjovt spil. Vi giver dig her 3 spændende webbutikker, hvor du kan finde film eller spil til billige priser og med cashback oveni, som en ekstra bonus.

 

 



 

Coolshop.dk: Coolshop.dk tilbyder over 1000 film og tv-serier og har derudover også et rigtig bredt sortiment af spil til forskellige spillemaskiner. Det helt rigtige sted for dig der elsker film og spil! Du får 2,50% CashCoins oveni købet.

 

Origin: Origin tilbyder en masse populære PC spil, såsom Battlefield, The Sims, Titanfall, Star Wars, Dragon Age, FIFA og mange flere. Gør dit køb hos Origin, hvis det er computerspil du er på udkig efter! Du får 3,50% CashCoins oveni købet!

 

GameBits: GameBits tilbyder alverdens spillekonsoller, men også en hel del spil til både Playstation, Nintendo og PC. Elsker du spil og vil gerne have det rette udstyr til dine spillemaskiner? Så gør dit køb hos GameBits og få 2,80% CashCoins oveni købet!

 

 

God hygge-dag til alle jer derude!

    Share on Google+
  EuroFlorist
ÅrhusCharter
visit register click