MODTAG 5,00% CASHCOINS Rito.dk
Har du brug for en pause?
27/10/2016

Kunne du godt bruge en pause fra hverdagens stress og jag? Der er mange måder at komme lidt væk på. Og det behøver slet ikke at være noget der vælter budgettet. Vi har her samlet 5 webshops, som tilbyder rejser for billige penge og hvor du endda får Cashback oveni!

 

 

  

Tripsta.dk: Tripsta.dk er et online rejsebureau der tilbyder billige flybilletter til besøgende over hele verden. Du kan her finde billige flybilletter til Sydkorea, Europa, Asien, Amerika og resten af verden. Planlæg din ferie og få de bedste priser på flyruter hos Tripsta.dk! Du får 27,00 CashCoins oveni!

 

Rejsefeber: Hos Rejsefeber kan du skræddersy og og bestille din rejse , uanset om du er på udkig efter eventyr, storbypuls eller badeferie. Bestil din skræddersyede rejse hos Rejsefeber og få op til 54,60 CashCoins oveni!

 

Flixbus: Flixbus tilbyder super billige busrejser i Europa. Deres hjemmeside gør det rigtig nemt for brugere at bestille rejsen, og udover den billige pris fokuserer Flixbus på miljøvenlighed, og har gratis WiFi ombord. En god måde at rejse på for dig der ønsker at rejse billigt! Og så får du 11,50 CashCoins oveni!

 

MTB Harzen: MTB Harzen tilbyder Mountainbike rejser til Harzen i Tyskland. MTB Harzen arrangerer pakkerejserne, hvor hotel, cykelfaciliteter og dansk guide er noget der tilbydes. Der tilbydes derudover også flere løsninger med både gourmet og wellness. Perfekt til dig der har brug for en forlænget mountainbike-weekend eller dig der ønsker en fed tur med vennerne og kollegaerne! Og så får du 40,00 CashCoins overni!

 

Hotels.com: Er det du har allermest brug for lige nu en weekend på et dejligt hotel? Hotels.com er en førende leverandør af hotelindkvarteringer verden over. Hjemmesiden er tilgængelig på mere end 35 sprog og tilbyder mere end 365.000 hoteller i hele verden. Bestil dit hotelophold hos Hotels.com og få op til 4,50% CashCoins oveni!

 

 

Vi håber i blev inspireret til at holde et lille break, om det så er fra arbejdet, hverdagslivets forpligtelser eller noget helt tredje.

 

God dag derude!

   
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 2,50% CASHCOINS asos
visit register click