MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
Giv den gas på pisterne!
17/02/2017

Går du og drømmer om at tage på skiferie? Så er det nu du skal afsted! Februar er den perfekte måned til at stå på ski eller snowboarde og bare give den gas på pisterne. Har du alt, hvad du ville skulle bruge på skiferien? Vi vil i dette indlæg give dig tips til, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge til årets vinterferie!

 

 

Vintersportsbeklædning: Et indlysende 'must have' til vinterferien. Når du tager på skiferie skal du selvfølgelig bruge noget vintertøj. Hvad der er mindre indlysende er, at dette faktisk er billigere end du tror! Skitøj er en stor investering, da det er noget der kan blive brugt i mange år frem i tiden. Hvis du ikke ligger inde med noget som helst vintertøj, kan det selvfølgelig hurtigt løbe op, men mange butikker kører med rigtig store rabatter, som gør det hele en hel del billigere.

Varmt tøj: Du skal selvfølgelig ikke gå rundt med din vintersportsbeklædning hele tiden. Du har også brug for noget varmt og behageligt tøj, som du kan have på, når du ikke farer rundt på pisterne og bare slapper af i din hytte/bolig. Tykke fleecetrøjer og termisk tøj vil hjælpe dig med at holde på varmen og er derfor helt idéelt.

Skitilbehør: Er skiferie lige noget for dig og tænker du derfor på at investere i dit eget skiudstyr, så du ikke behøver at leje det på skistederne? Så tjek understående webshops ud.

 

Webshops, hvor du finder lige det du har brug for til skiferien:

 

  • Lagersport.dkTilbyder mærkevare sportstøj og sportsudstyr til klubber, virksomheder og private. Det store sortiment af varer du finder på siden er nøje udvalgt og til konkurrence rigtige priser. Et godt sted at finde varmt kvalitetsskitøj til overkommelige priser. + 3,50% Cashback

 

  • Blacksnow.dk: Blacksnow.dk tilbyder både ski- og mountainbikeudstyr af højeste kvalitet. I sortimentet finder du bl.a. tasker, lavineudstyr, beskyttelsesudstyr til både ski og MTB, solbriller, Googles og linser, samt tilbehør til ski som skistave, skistøvler og skibindinger. Et godt sted for dig der elsker at stå på ski! + 5,00 % Cashback

 

  • Skiwear4u.dkSkiwear4u.dk tilbyder et bredt sortiment af skitøj til gode priser og har mere end 10 års erfaring indenfor skitøj. I sortimentet finder du bl.a. sikkerhedsudstyr, skitøj til både voksne og børn, skiudstyr og støvler, skiundertøj, tasker og rygsække, sol- og skibriller og meget mere. Tjek det brede udvalg ud nu! + 5,00% Cashback 

 

Held og lykke med shoppingen til årets skiferie!

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
Skiwear4u.dk 4,38% CashCoins

Skiwear4u.dk

Få rabat hos Skiwear4u.dk! Mere end 10 års erfaring med skitøj og e-handel er fundamentet for Skiwear4u.dk. Skiwear4u.dk har solgt skitøj på internettet siden 2000. På dette tidspunkt erhvervede indehaveren Ove Christensen det danske agentur på DIEL skitøj, som siden da har solgt med stor succes. Siden er der kommet mere and 50 andre mærker til, men den dag i dag er DIEL stadig vores klart bedst sælgende mærke indenfor skitøj. Det er vi overbevidste om først og fremmest skyldes et meget attraktivt forhold mellem kvalitet og pris.

Gå til tilbud
Close
2,00% CashCoins
Black Week: Få 30% rabat på alt
Code:BLACKWEEK
MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
visit register click