MODTAG 7,50% CASHCOINS Pixojet
Gør din have forårsklar.
11/03/2017

 

Først skal din have ryddes for gammel nedfald og skidt som har samlet sig i løbet af vinteren -ligesom indenfor er en forårsrengøring det bedste sted at starte. Til det kan det være du allerede har værktøjet der skal bruges, hvis ikke kan du helt sikkert finde det her: 10-4 eller Hus og Haveliv, med det rigtige værktøj bliver det let som en leg!

Derefter er er blot at få den indrettet som du ønsker om det så er med blomster, terrasse, pool, eller urtehave er det blot at slå sig løs, her er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan få en masse god inspiration herfra: Bakker, PLANTEtorvet.dk

Har du en balkon men ingen have? fortvivl ej! Selvom du ikke har det største område at gøre godt med har du stadig mange muligheder- For ikke at optage alt pladsen på balkonen er altankasser en genial opfindelse! Der kan også skabes en urtehavevæg så pladsen opad bliver udnyttet- samme udtryk kan også let opnås med en par hylder til at stille planterne på. Derudover kan du finde møbler der kan klappes sammen så det nemt kan stilles til side, med et par enkle trin kan du hurtigt få en hyggelig balkon.

Grill er et must til de lune forårsdage og varme sommernætter, der er mange forskellige modeller at vælge imellem, så der findes noget til ethvert behov, tjek Kitchen Time eller TrendyLiving ud i dag!

 


Hvordan byder du foråret velkommen?

 
   
De bedste cashback tilbud lige nu:
KitchenTime 3,50% CashCoins

KitchenTime

Få rabat hos KitchenTime! KitchenTime er et af Skandinaviens ledende e-handelsselskaber i køkkenprodukter.

Gå til tilbud
BilaBlau 10,00% CashCoins

BilaBlau

Få rabat hos BilaBlau! BilaBlau er en webshop med 47.000 forskellige produkter indenfor tøj, parfume, kosmetik, hjem og have, sport, m.fl.

Gå til tilbud
10-4 1,00% CashCoins

10-4

Få rabat hos 10-4! 10-4 er Danmarks billigste online byggemarked med et kæmpe udvalg i alt til hus og have.

Gå til tilbud
Close
2,50% CashCoins
Få 15% rabat på de første ordre
Code:ASOSNEWBIE
MODTAG 2,50% CASHCOINS asos
visit register click