MODTAG 7,50% CASHCOINS Rito.dk
Fejr det nye år med stil
30/12/2016

At finde årets nytårsoutfit kan være mere kompliceret end som så. Hvad tiltaler en mest at have på? Skal der gås ’all in’ med en festlig og farverig kjole og stiletter eller skal man køre en lidt mere afslappet stil med bukser og en pæn top? Vi giver dig i dette indlæg tips til det perfekte nytårsoutfit (både kvinderne og mændene) og hvor det kan findes til overkommelige priser + cashback.

 

Dress to impress

En farverig kjole der består af palietter eller glimmer + et par stiletter er jo det klassiske nytårsoutfit. Perfekt til dig der bare venter på en undskyldning for at give den gas og stadse dig op.

Rock that jumpsuit

Et godt bud på et super chic og lækkert alternativ til den klassiske nytårskjole er et flot jumpsuit. Med et par stiletter, røde læber og krøllet hår kan du umuligt gå galt i byen med dette outfit!

Jeans + sparkling top

En tredje mulighed for det perfekte nytårsoutfit kunne også være et par skinny jeans, evt. med læder-look og en flot palliet eller glimmer top. Et perfekt outfit til dig der ønsker et pænt, men lidt mere afslappet look. Og så er der altså også mulighed for her at hoppe i et par stilletter og så har du pludselig et super festligt outfit.

 

Sort blonde bluse // Sølv kjole // Brun/rødt jumpsuit

 

Smoking hot

Vi har ikke glemt jer, kære mænd! De fleste mænd vælger nok på denne festlige aften at tage jakkesættet på eller jeans og skjorte for et lidt mere afslappet look. Der er dog flere måder, hvorpå i kan peppe outfittet lidt mere op. Træk i en skjorte med mønster-look, nogle farverige strømper, anskaf et specielt slips eller bær et ekstra pænt ur på dagen. Så har du pludselig et rigtig stilet og festligt nytårsoutfit!

 

Mønstret blå skjorte // Brunt guldur // Blå prikkede strømper

 

Hvordan ser årets nytårsoutfit ud for dig?

   
Close
2,00% CashCoins
25% rabat på alt!
Code:SHINE2020
MODTAG 2,00% CASHCOINS NA-KD
visit register click