MODTAG OP TIL 32,50 CASHCOINS Saxo
Få din drømmekrop på kun 10 min!
26/01/2017

Det lyder måske for godt til at være sandt, men en effektiv træning på kun 10 min. dagligt kan faktisk godt give dig en super flot og tonet krop. Når du kun træner i 10 min. er det selvfølgelig vigtigt, at træningen er intensiv og øvelserne effektive.

 


 

Den mest effektive form for hjemmetræning er en kombination af styrketræning og cardio (konditionstræning), som eksempelvis løb, cykling, sjipning, osv. Denne form for træning får din puls til at stige og dit stofskifte kommer på arbejde, hvilket i den lange bane gør, at du taber dig. Ved at kombinere både styrke- og konditionstræning taber du altså både fedtmasse, samt opbygger muskler, så din krop bliver både slank og tonet. Det afgørende ved at benytte sig af denne intensive og kortvarige træningsform er, at du er vedholden og bestemmer dig for, at du gør dette hver dag. Så selvom du nødvendigvis ikke ser de helt store forandringer de første par uger, så handler det om at være både vedholden og tålmodig. Få det 10 minutters træningsprogram inkorporeret i din daglige rutine, og det vil derefter med tiden bare føles som en simpel vane for dig. Herefter er der ikke så meget andet at sige end; Få rullet måtten ud og kom i gang!

 

Dit 10 min. træningsprogram:

  • Jump squat i 30 sekunder – Gå halvt på hug, hop, og ned i hug/squatstilling igen.
  • Push-up i 30 sekunder – Armbøjninger (for kvinder er det ok at snyde og lave kvindearmbøjningerne i starten.
  • Diagonalt armløft i 30 sekunder – Gå i samme position, som hvis du skulle lave armbøjninger med strækte arme. Løft nu skiftevis højre og venstre arm fra gulvet. Spænd godt op i forsiden af kroppen og ballerne. Når der er gået 30 min. hop frem på fødderne til hænderne og rejs dig op.
  • Deadlift/Dødsløft med et ben i 30 sekunder – Stå med dine ben i hoftebredde. Spænd op i dine inderste mavemuskler og bækkenbund. Bøj i hoften og sænk kroppen forover i et såkaldt deadlift, men lad det ene ben gå med op mod lodret. Skift ben efter 15 sekunder.
  • Arm-ben løft i 30 sekunder – Stå med dine ben i hoftebredde og lad din venstre albue møde dit højre (bøjede) knæ, og skift derefter side. Gentag i 30 sekunder på skiftevis det ene og det andet ben.
  • Burpee i 30 sekunder – Lav en armbøjning, og hop derefter med samlede ben op til hænderne og hop derfra direkte op mod loftet og klap over dit hoved. Gentag i 30 sekunder.
  • Lunges i 30 sekunder – Start med at have dine ben i hoftebredde og hænderne i taljen. Sving så højre ben frem, og gå ned i knæet, så du kan mærke, at du bruger lår og hoftebøjer. Sæt af med foden og træk benet tilbage – gentag derefter med venstre ben. 30 sek. På skift mellem de 2 sider.
  • Sideplanke i 30 sekunder – Læg dig på siden af kroppen, placér underarmen med fingrene pegende frem på måtten. Læg fødderne oven på hinanden. Skub hoften rigtig godt op, og stræk den frie arm op mod loftet. Din krop vil nu stå i en sideplanke, hvor du danner en perfekt skrå linje fra fødder mod skuldre.
  • Planke i 30 sekunder – Skub dig rundt på begge underarme, så dit ansigt og din krop vender mod måtten. Stå i et strakt stykke fra top til tå, og spænd godt op i maven. Hold stillingen i 30 sekunder.

 

God fornøjelse med hjemmetræningen!

   
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 3,50 CASHCOINS SF Kids Play
visit register click