MODTAG OP TIL 32,50 CASHCOINS Saxo
Er du klar til Black Friday?
24/11/2016

Gør dig klar til et brag af en tilbudsfest! Black Friday er lige om hjørnet og vi har derfor allerede nu åbnet op for vores Black Friday side, så du kan glæde dig til alle de fantastiske og ekstraordinære tilbud og rabatter der venter dig. Nogle butikker har endda allerede åbnet op for Black Friday tilbuddene, så hold dig opdateret! Vi giver dig i dette indlæg 10 (både informative og sjove) facts om Black Friday, så du kan blive klogere på, hvad denne dag egentlig går ud på.

 

  

10 Black Friday facts:

 

1.      Black Friday afholdes fredag efter Thanksgiving (Thanksgiving fejres den fjerde torsdag i november) og betragtes i mange lande som begyndelsen på julehandlen.

2.      Black Friday har siden 2005 været den travleste shoppingdag i USA!

3.      Black Friday havde først sine indledende skridt i Danmark i 2013 og allerede i 2015 gjorde Black Friday for alvor sit gennembrud i Danmark, da dagen i dette år slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie.

4.      I 1800-tallet blev termet Black Friday brugt for første gang, som reference til et børskrak.

5.      I 1950’erne fik dagen sit navn, da en hel del arbejdere på denne dag meldte sig syge af den såkaldte sygdom ’Friday-after-Thanksgiving-tis’ ;)

6.      I 1960’erne blevet termet Black Friday brugt, som reference til trafikkaosset der opstod på denne dag og alle de shoppere der gjorde gaderne ’sort af mennesker’.

7.      I USA er denne dag faktisk den travleste dag for VVS-firmaer. Ja, det lyder skørt, men en rapport fra CNN forklarer, at mange på denne dag har behov for VVS’ere til at ’rense systemet’ efter gårsdagens madgilde med de mange gæster. Lækkert!

8.      På en normal fredag i Danmark foretages der i gennemsnit 5 transaktioner per sekund. På Black Friday i 2015 blev der foretaget 43 transaktioner per sekund!

9.      I 1941 blev Thanksgiving datoen ændret fra den sidste torsdag i november til den fjerde torsdag, fordi detailbranchen ønskede at sikre ekstra tid til juleshopping.

10.  I 2015 crashede flere store webbutikker. En af dem var bl.a. en webbutik kaldet JohnLewis.com der crashede i 1 time, hvilket forårsagede et tab på 23 millioner kroner. Ikke så lidt endda!

 

 

Vi håber i blev lidt klogere på Black Friday og vi glæder os til at fejre den store tilbudsfest med jer. Husk at være logget på, når i klikker jer igennem til butikkerne på vores Black Friday side på fredag, så i ikke kun får benyttet jer af alle super tilbuddene, men også får cashback oveni!

 

 

Så er der ellers ikke andet tilbage end at ønske jer alle en god dag. Vi ses på Black Friday!

   
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 3,00% CASHCOINS Reebok
visit register click