MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
Fejr EarthDay den 22 April!
20/04/2018

Dagen er dedikeret til jorden og vores miljø. Det er faktum at planeten er mærket af mennesker og vores færden på den, men mere end nogensinde har det indvirkning på miljøet at vi forbruger uden omtanke. Så i dag kan vi i fællesskab tænke over vores forbrugsvaner og se om vi kan ændre dem lidt for at gøre en forskel.

 

 


Der er mange steder at sætte ind: energi forbrug, transport, mad, ressourceforbrug og meget mere.


Det behøver slet ikke at være den store omvæltning , men blot små ting i ens hverdag man ændre for at gøre en forskel!


Din mad bliver produceret, fragtet og kommer i emballage der ikke altid er nødvendigt, efterfølgende bliver over 700.000 ton mas smidt ud. Tankevækkende

En måde at forbedre hele denne proces på ville selvfølgelig være at blive selvforsynende med en økohave, men det er ikke os alle der har tiden / lyset til det- Derfor er der andre måder at forbedre dette- “Madkasser” de dukker op over det hele af en god grund, for foruden at være tidsbesparende for den enkelte husholdning, sparer man faktisk miljøet for en masse slid! De er portions baseret, så et minimum af mad går til spilde, fragtomkostninger bliver skåret ned da det oftest er lokale råvare, fra producent til firma og så direkte til dig! Derudover er økologiske vare blevet en integreret del af de fleste kasser- så ingen sprøjtegifte i din mad eller i vores alles jord og grundvand!


DenGrønneAsparges

Familiemåltider

Simple Feast
Go green! Grøn energi og nye energiformer bliver også mere udbredt - og der kan endda være tale om økonomiske fordele ved dette da der findes støtteordninger til at skifte til grøn energi.


Tag cyklen, bussen eller del bilen med andre! Nem og enkel måde at forbedre dit ressourceforbrug!  Tjek cykelexperten!


Er du nybagt forælder? Så har du måske bemærket hvor stort et forbrug af tøj sådan en lille en har. Derfor er der noget der har fundet på konceptet bag dette firma Vigga. Her finder du økologisk tøj der genbruges. Når dit barn vokser ud af tøjet returnerer du varen og modtager noget nyt der passer!


Del din mening eller kommenter gerne hvad du gør i din hverdag for at være mere grøn!Vi har i forbindelse med Earth Day forhøjet dine CashCoins på disse tilbud og butikker:

 

 

Vigga Op til 172,50 CashCoins

DenGrønneAsparges 18,75% CashCoins

GreenHarmony  7,50% CashCoins

Clinica  9,00% CashCoins

Outmore 6,00% CashCoins

 
 
   
Close
2,50% CashCoins
Få 15% rabat på de første ordre
Code:ASOSNEWBIE
MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
visit register click