MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
Den lette vej til årets forårsrengøring
05/03/2017

 

Vinterens mørke er efterhånden ved at lægge sig i og med, at det nu officelt er forår. De fleste af os opholder os meget indedørs i løbet af vinteren, hvilket kan sætte sine spor i inderummet. Derudover kan det, når det er vinter, bare være svært at få taget sig sammen til at foretage en ordentlig omgang rengøring i hele hjemmet. Men dagene bliver lysere nu og det er på tide at vågne op fra vinterhien og få gjort årets forårsrengøring! Du behøver dog ikke at gøre dette til en sur pligt, som skal gøres over weekenden. Tag rengøringen løbende, evt. rum for rum og beløn dig selv for hvert rum du har rengjort. I dette indlæg giver vi dig 5 gode rengøringstips, som du kan bruge, når du skal i gang med forårsrengøringen. Derudover vil vi liste 3 webshops, hvor du kan finde de rengøringsmidler du mangler, billigt og med cashback.

 

1. Vask vinduer uden striber

Når foråret melder sig, er det tid til at pudse vinduerne. Der vil komme meget mere lys udefra, så der vil automatisk komme mere fokus på dine vinduer, og du vil måske også have lyst til at kigge mere ud af dem og nyde det gode vejr. At pudse vinduer kan dog godt være en drilagtig affære, da selvom du føler, at du har pudset vinduerne så grundigt du kan, så kommer der stadig de irriterende striber. Det du skal bruge for at lave en vinduespudsning uden striber er: En spand, rent koldt vand med opvaskemiddel, en indesæber/svamp, en skraber og en blød (fnugfri) klud. Når du har alle disse ting, er hemmeligheden faktisk at vaske vinduet hurtigt og grundigt. Når du har sæbet ruden ind, så tag vinduesskraberen og skrab vandret ,og drej håndleddet i hjørnerne i et jævnt og hurtigt tempo. Det er desuden også vigtigt med et par centimeters ”overlap” mellem banerne. Til sidst tørrer du efter med en knastør og fnugfri klud.

2. Få en lugtfri madras

Alle de lange vinternætter og det lukkede indeklima, kan godt give en madras der lugter lidt. Et godt trick til at fjerne lugten? Bagepulver. Fjern alt fra madrassen, strø bagepulver ud over den, lad det ligge en halv times tid, og fjern derefter bagepulveret med en støvsuger. Synes du efterfølgende at madrassen stadig lugter lidt, så gentag processen, lad evt. bagepulveret ligge i madrassen i nogle timer eller natten over før du fjerner det.

3. Gulvvask

Noget der hører forårsrengøringen til er en grundig gulvvask. Udfordringen ved gulvvask kan være de forskellige gulvtyper, og at finde ud af, hvilket rengøringsmiddel der passer til. Der findes mange forskellige rengøringsmidler og metoder til de forskellige typer gulve, og det er derfor vigtigt at du, inden du foretager den helt store gulvvask, undersøger evt. på nettet, hvilken metode og hvilket rengøringsmiddel der er idéelt til lige præcis din gulvtype.

4. Kalkfjerning i badeværelset

At fjerne kalken fra både vandhanerne og bruseren er også noget der hører forårsrengøringen til. Her gælder det samme som med gulvvasken, at der findes mange forskellige slags kalkfjernere alt efter, hvad du skal fjerne kalk fra. Nogle basis rengøringsmidler til dette er dog toiletrens, eddikesyre og skuremiddel. Giv toilettet en god gang toiletrens og brug efterfølgende noget eddikesyre til at fjerne randerne og lad det sidde natten over. Skur badekarret med en fin skuresvamp og undgå her syreholdige rengøringsmidler. Benyt eddikesyre til behandling af amatur og undgå at benytte den grove side af rengøringssvampen, så du ikke ridser amauturet.

5. Rengør alle de vanskelige steder i hjemmet

Når vi gør rent er det normalt alle rutinerengøringsopgaverne der bliver gjort, såsom støvsugning, rengøring af badeværelset, tøjvask, osv. Der findes dog med garanti en hel del steder i dit hjem, som ikke bliver rengjort så ofte. Et eksempel på dette kan være stikkontakter. Støvsug disse og rengør dem med en hårdt oprevet klud (skal ikke afgive vand!) med lidt opvaskemiddel. Benyt samme metode til dit computertastaturet, benyt evt. en ørerenser til at fjerne støvet mellem tasterne. Rens bageplader og ovnriste med brun sæbe, opvarm ovnen til 100 grader og varm pladerne op til den brune sæbe bobler, vask dernæst med rent vand. Tør støv af alle steder du ikke normalt gør det, som f.eks. radiatorerne, persiennerne og alle de små hjørner, højt som lavt.

 

3 webshops, hvor du kan få rengøringsmidler med cashback:

Manillo.dk + 5,00% Cashback

Engsig.dk + 6,00% Cashback

Luxplus + 5,00% Cashback

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
Engsig.dk 6,00% CashCoins

Engsig.dk

Få rabat hos Engsig.dk! Engsig.dk tilbyder kontorartikler og kontormøbler til både private og erhverv.

Gå til tilbud
Close
2,00% CashCoins
Black Week: Få 30% rabat på alt
Code:BLACKWEEK
MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
visit register click