MODTAG 5,00% CASHCOINS Rito.dk
CashbackDeals.dk er online
30/06/2016

CashbackDeals.dk er online!

Online shopping med cashback og rabat, drømmen for alle der shopper online! Cashback og rabatter er kun få klik væk, det har aldrig været nemmere at spare penge!

 
Hvordan virker det?

Hvis du besøger CashbackDeals, klikker på en af vores samarbejdspartneres butikker og gør et køb, refunderer vi en del af købsprisen. Du skal være medlem af CashbackDeals for at kunne modtage cashback, men det er fuldstændig GRATIS! Leder du efter yderligere besparelser? Tjek dagligt vores specialtilbud og rabatkoder!

Ved at optjene CashCoins kan du opspare penge hver gang du gør et køb! Udover shopping kan du også tjene penge på mange andre forskellige måder. For at hjælpe dig på vej, er der her en oversigt over, hvordan du kan tjene penge:

Shop og tjen CashCoins

Hos CashbackDeals vil du finde mere end 500 butikker, hvor du kan shoppe med cashback. Besøg butikkerne via CashBackDeals og modtage ekstra CashCoins på din konto! For at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud, er vores mål at informere dig om så mange deals og rabatter som overhovedet muligt!

Henvis en ven

Shopping er sjovere når man gør det med venner! Selvfølgelig vil du gerne dele cashback deals og rabatkoder med dine venner, så de ikke betaler for meget. Invitér dine venner og modtag en henvisningsbonus på din konto hos CashbackDeals.dk. Del dine favorit-deals via Facebook eller Twitter og tjen en bonus på 0.08 CashCoins pr. deling!

Vi betaler dig for at læse e-mails!

De bedste e-mails er dem du bliver betalt for at læse! Derfor modtager du CashCoins for at klikke på CashbackDeals e-mails. Du skal blot åbne e-mailen, klikke på linket og derefter modtager du 0.08 CashCoins. Fra nu af vil CashbackDeals løbende sende dig e-mails, som du tjener penge på at læse. Klik for at optjene CashCoins og se din saldo stige!

Del din mening: Hvilke shops bør andre bruge og hvilke bør de undgå?

Ved at dele din mening om en webshop på vores side, kan vi dele vores brugeres erfaringer i forhold til bl.a. kvalitet, udvalg, service osv. Dette er brugbar information i forhold om du skal handle hos dem. Dine bedømmelser bliver belønnet med 0.8 CashCoins!

Klik og tjen CashCoins

Du vil finde nye bannere hver dag, hvor du kan klikke på dem og tjene CashCoins! Dette gør at du nemt kan tjene ekstra CashCoins! Besøg siden dagligt og tjen penge hver dag!

Hvad tænker du?

Hos CashbackDeals sætter vi pris på din mening! Hvis du gerne vil dele din mening, kan du nemt gøre det via en anmeldelse. Dette kan hjælpe potentielle nye medlemmer til at give dem et indtryk af om de bør oprette en konto og for at vise andre medlemmer, hvad du tænker og hvor mange CashCoins du allerede har tjent. Vi belønner dig med 3.00 CashCoins så snart din anmeldelse er godkendt!Hvad ellers?

Vi arbejder hele tiden på at implementere nye måder, hvorpå du kan tjene penge og vinde fantastiske præmier. Hold øje med siden for nye opdateringer!

Hvis du har spørgsmål, tips eller forslag, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os!

   
Close
2,50% CashCoins
Få 15% rabat på de første ordre
Code:ASOSNEWBIE
MODTAG 2,00% CASHCOINS NA-KD
visit register click