MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
Hvad kan Cashbackdeals.dk gøre for dig?
13/04/2018

Er du en dedikeret bruger vil du sikkert kunne genkende teksten under og kender måderne til at tjene CashCoins på, men hvis du er helt ny kan du her få et hurtigt overblik over hvad det hele går ud på!

Vi er en side der giver dig CashCoins tilbage for dine online køb.

Hvis du går til Cashbackdeals.dk og klikker på en af de tilknyttede butikker og derefter foretager et køb hos butikken, vil du modtage det beløb/ procentdel CashCoins der er noteret i butikken!

 

Men hvor meget er en CashCoin værd? 1 CashCoin = 1 Kr!  og du kan få udbetalt når du har indtjent 200,00 CashCoins!

 

Hvordan giver vi vores medlemmer CashCoins?

Når du køber noget ved en af vores tilknyttede butikker modtager vi kommission for dit køb og herfra kommer dine CashCoins , vi giver nemlig dig halvdelen tilbage i CashCoins!

 

Kan man tjene CashCoins uden at bruge en krone?

Ja , det kan du faktisk hos os! Vi tilbyder også mange gratis måder hvorpå du kan tjene lidt ekstra. Du kan blandt andet anmelde butikker , tilmelde dig vore Online panel og besvare spørgsmål, invitere venner eller klikke på emails, og det er blot et par af de mange måder du kan tjene lidt ekstra. Se mere her!

 

Konkurrencer!

Vi tilbyder også medlems konkurrencer  hvor der kan vindes alt fra en stak CashCoins til Gavekort og faktiske gaver. Vi har blandt andet haft en konkurrence hvor man skulle vælge nogle forskellige produkter, og derved være med i konkurrencen om at vinde ét af de produkter. Vi har også en længerevarende konkurrence hvor man kan vinde hele 1500,00 CashCoins!

 

Gå aldrig glip af CashCoins!

Vi har endda gjort det lettere for dig ikke at glemme dine CashCoins! Du kan nemlig Downlaode vores Alertbar- Når du så surfer rundt på nettet og kigger på diverse butikker vil den informere dig når du kan tjene cashcoins på et køb via den butik. Så behøver du ikke engang bekymre dig om at gå direkte igennem cashbackdeals.dk hver gang du handler på nettet!

 

Det bedste er dog at det faktisk er helt gratis at være medlem! du får endda 50,00 CashCoins når du tilmelder dig så du kan komme godt i gang !

 

Del dine idéer til hvad der kunne gøre Cashbackdeals.dk endnu bedre!

 

   
By Sanne Brunbjerg on 19-10-2018 at 18:59:43
at man ku finde de skjulte koder, er da meget spændt på om nogen overhovedet finder dem
: CashbackDeals.dk Team
   Wanneer je wordt uitgeloot voor de jackpot komt er automatisch de knop: "Claim Prijs" te staan. Wanneer je daar op drukt heb je de jackpot gewonnen.

By Sanne Brunbjerg on 19-10-2018 at 18:59:43
at man ku finde de skjulte koder, er da meget spændt på om nogen overhovedet finder dem
: CashbackDeals.dk Team
   Chère Laurence, Merci pour vos vÅ“ux pour 2016 ! On vous souhaite que du bonheur pour cette nouvelle année ! Lora de CashbackDeals
By Christian Ladefoged on 15-06-2018 at 18:46:46
Jeg har næsten 300 kr 277kr for og være præcis men 7.lsadw mig få dem 7dbetalt uanset h ikke metode jeg prøver og har fået udbetalt kontanter fra jer før hjælp
: CashbackDeals.dk Team
   Por supuesto Maria Angeles, no os arrepentireis. ¡Muchas gracias por comentarnos!
Close
2,50% CashCoins
Få 15% rabat på de første ordre
Code:ASOSNEWBIE
MODTAG 90,00 CASHCOINS MODTAG 90,00 CASHCOINS
visit register click