MODTAG OP TIL 32,50 CASHCOINS Saxo
Hvordan fungerer cashbackdeals.dk egentligt?
21/06/2017

Hvis du er helt ny herinde, eller blot endnu er lidt forvirret eller i tvivl om hvad cashbackdeals.dk er for en størrelse er det en god idé at kigge med her!

 

 

 

 

Vi er en side der giver dig CashCoins tilbage for dine online køb.

Hvis du går til Cashbackdeals.dk og klikker på en af de tilknyttede butikker og derefter foretager et køb hos butikken, vil du modtage det beløb/ procentdel CashCoins der er noteret i butikken!

 

Men hvor meget er en CashCoin værd? 1 CashCoin = 1 Kr!  og du kan få udbetalt når du har indtjent 200,00 CashCoins!

 

Hvordan giver vi vores medlemmer CashCoins?

Når du køber noget ved en af vores tilknyttede butikker modtager vi kommission for dit køb og herfra kommer dine CashCoins , vi giver nemlig dig halvdelen tilbage i CashCoins!

 

Kan man tjene CashCoins uden at bruge en krone?

Ja , det kan du faktisk hos os! Vi tilbyder også mange gratis måder hvorpå du kan tjene lidt ekstra. Du kan blandt andet anmelde butikker , tilmelde dig vore Online panel og besvare spørgsmål, invitere venner eller klikke på emails, og det er blot et par af de mange måder du kan tjene lidt ekstra. Se mere her!

 

Konkurrencer!

Vi tilbyder også medlems konkurrencer  hvor der kan vindes alt fra en stak CashCoins til Gavekort og faktiske gaver. Vi har blandt andet haft en konkurrence hvor man skulle vælge nogle forskellige produkter, og derved være med i konkurrencen om at vinde ét af de produkter. Vi har også en længerevarende konkurrence hvor man kan vinde hele 1500,00 CashCoins!

 

Gå aldrig glip af CashCoins!

Vi har endda gjort det lettere for dig ikke at glemme dine CashCoins! Du kan nemlig Downlaode vores Alertbar- Når du så surfer rundt på nettet og kigger på diverse butikker vil den informere dig når du kan tjene cashcoins på et køb via den butik. Så behøver du ikke engang bekymre dig om at gå direkte igennem cashbackdeals.dk hver gang du handler på nettet!

 

Det bedste er dog at det faktisk er helt gratis at være medlem! du får endda 50,00 CashCoins når du tilmelder dig så du kan komme godt i gang !

 

Hvad er din yndlings funktion ? Og har du idéer til hvad der kunne gøre Cashbackdeals.dk endnu bedre?

 

 

 

   
 
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabat på din første orde
Code:NA-KDNEW
MODTAG 3,50 CASHCOINS SF Kids Play
visit register click