MODTAG 7,50% CASHCOINS Pixojet
Hvilke trends er der i Boligen?
12/06/2017

Boligindretningen har i langt tid været præget af minimalistisk lyst nordisk stil i manges hjem. 2017 har vendt lidt op og ned på denne tendens  og har indtil videre budt på et lidt mørkere mere sydeuropæisk inspireret udtryk. Der skal farver på og flere forskellige teksturer og materialer i spil, folk er blevet mere modige med farvevalg men dog stadig så det passer til det lettere udtryk man generelt finder i Norden.

Grå i alle afskygninger er helt klart en tendens der hitter- den er god til vægge og skaber et helt andet udtryk end den hvide væg. Udover på væggen er den fin til næsten alt tilbehør til hjemmet.

 

Cobber både i metallets form og i inspiration i tekstilfarver er endnu et godt valg hvis man vil følge lidt med. Den brændte orange  som minder om cobber i farven er populær, både i puder, tæpper og sidst men ikke mindst som forskellige genstande  så som lamper, skuffegreb, lysestager, frugtskåle mm.

 

Naturen skal være en del af hjemmet og det kan gøres på mange måder, om det er planterne, grene som pynt , eller muslingeskaller og sten er op til dig.

 

Forskellige materialer og teksturer er godt til at skabe dybde  i overflader. Du behøver ikke nødvendigvis male din væg hvid næste gang den skal opgraderes, prøv eventuelt at pudse væggen op i stedet - det giver et råt mere industrielt udtryk og danner skygger og former. Du kan også prøve en farverig tapet, og hvis du er rigtig modig hitter marmor også igen og kan i den grad gøre en kedelig væg til en showstopper! ( der findes alternativer til den ægte marmor -da det kan være en dyrere affære)  Velour er tilbage- det har været gemt godt væk i lang tid men kan nu findes i boligindretningen som puder, gardiner og lignende.

 

Egentligt er det kun fantasien der sætter grænser, og til tider pengepungen -Men begge kan der gøres noget ved, for vi har fundet forskellige butikker der både kan inspirere og give mulighed for at shoppe de nyeste trends med CashCoins , se her:

 

MynewArt

 
 
 

 

   
De bedste cashback tilbud lige nu:
Bolig Indretnings Shoppen 4,00% CashCoins

Bolig Indretnings Shoppen

Hos Boligindretningsshoppen.dk har de et højt ønske om at være den bedste leverandør af kvalitetsgardiner i Danmark. Super enkel webshop hvor du kan købe gardiner på mål af en hver slags.

Gå til tilbud
Mynewart.dk 40,00 CashCoins

Mynewart.dk

Få rabat hos Mynewart.dk! Mynewart.dk er en dansk webshop der tilbyder håndmalede oliemalerier.

Gå til tilbud
heymay 4,00% CashCoins

heymay

Køb boligtilbehør af høj kvalitet hos heymay! heymay tilbyder specialiseret boligtilbehør til hjemmet.

Gå til tilbud
Close
2,50% CashCoins
Få 15% rabat på de første ordre
Code:ASOSNEWBIE
MODTAG 2,00% CASHCOINS NA-KD
visit register click